"Mindennap megszűnik valami, amiért szomorkodunk, de mindennap születik valami olyan, amiért érdemes élni és lelkesedni." (Herakleitos)

"Amit a gyógyszer meg nem gyógyít – meggyógyítja a vas. Amit a vas meg nem gyógyít – meggyógyítja a tűz. Amit a tűz sem gyógyít meg, arra azt kell mondani: gyógyíthatatlan."
(Hippokrates)

Hírek, újdonságok

2012. 02. 02. Vakcinázási program kölyökkutyáknak
Védőoltások kedvenceinknek Vakcinázási program kölyökkutyáknak: 6-8 hetes kor között Parvovírus okozta bélgyulladás elleni vé...

Rólunk mondták

"Dr. Damacz Kornél nagyfokú tapasztalattal, lelkiismeretesen és mérhetetlen szeretettel gyógyította...

Kozmér Mónika, Harkány

Bemutatkozás

Munka közben
Munka közben
Gyermekeim
Gyermekeim
Dr. Damacz Kornél állatorvos
Dr. Damacz Kornél állatorvos
Gyermekeimmel
Gyermekeimmel

Dr. Damacz Kornél vagyok, állatorvos.

Körülbelül hat éves lehettem, amikor meglátogatott bennünket egy magas, fehér köpenyes bácsi, nagy, barna táskával. A nagymamám azt mondta, hogy ne féljek, mert a doktor bácsi a kutyust jött meggyógyítani, s engem nem bánt. Valóban, amikor néhány nap múlva visszajött a bácsi, a kutyának kutya baja sem volt. Akkor elhatároztam, hogy állatorvos leszek.

Az elhatározásnak megfelelően választottam középiskolát is (Leöwey Klára Gimnázium, biológia tagozat), majd 1994-ben felvettek az Állatorvos-tudományi Egyetemre. A diplomámat 1999-ben vehettem át „Summa cum laude” minősítéssel.

2000-től a sellyei állategészségügyi körzetben dolgozom. Kezdetben főleg haszonállatokkal foglalkoztam, de aztán a figyelmem egyre inkább a kedvtelésből tartott állatok felé fordult. 2006-ban vehettem át szakállatorvosi diplomámat. 2008-ban nyílt meg a sellyei kisállat-rendelőm, 2011. február 1-óta pedig a harkányi rendelőmben is várom a gyógyulni vágyó kedvenceket.

Iratkozzon fel a hírlevelemre (havonta hasznos tanácsok, érdekes kérdések)!

Vissza az oldal tetejére!